Jdi na obsah Jdi na menu
 


hubnutí rychle a jistě

den snídaně svačina oběd svačina večeře zhubnuto,od normálního jídla:
pondělí jablko,čaj mandarinka,bio chleba,s pomazánkou čínské zelí s bramborami a paprikou,čaj brusinka nektarinka,džus džus s vdolkem zhubnuto:3kg.
úterý bio chleba s houbovou pomazánkou,džus jablko,čaj avokádo jablko s mrkví, rozmixované nektarinka,čaj s brusinkama vdolek s džusem zhubnuto:3 a půl kg.
středa houbová polívka,džus nektarinka,pomerančová štˇáva  rozmixované zelí s jablkem,tang pomeranč vdolek,tang černý rybíz pomeranč,džus zhubnuto:2 a půl kg.
čtvrtek jablko,čaj višňový pomeranč,čaj,džus  rohlík s pomazánkou rybí,kakao nektarinka,tang malina rozmixované jablko s mrkví zhubnuto:3 kg.
pátek pomeranč,čaj brusinkový banán,džus vdolek,kapučíno nektarinka,čaj višňový jablko,tang brusinka zhubnuto:3 kg.
sobota jablko,tang pomeranč banán,džus houbová omáčka,džus jablko,tang malina banán,džus zhubnuto:2 a půl kg.
neděle           zhubnuto:
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

uporzornění

(sára, 11. 11. 2014 18:04)

Holky, jestli chcete zhubnout, rozhodně se neřiďte touto tabulkou. Jídla by měla být normální, jen menší porce obohacené zeleninou a ovocem a v pravidelném rozložení. Vynechte sladkosti, chipsy, fastfood a podobná zbytečná a nezdravá jídla. V tomto věku je pro vás důležitý velký příjem vitaminů a minerálů, které jsou obsaženy i ve všech ostatních potravinách. Pokud chcete opravdu zhubnout, tak jezte zdravě a s rozumem, ale rozhodně nezhubnete když se nebudete hýbat. Povalováním u televize a tzv. nicneděláním ještě nikdo nezhubl. :-) takže se zamyslete jestli tyto nesmyslné diety mají opravdu smysl a raději si běžte s kamarádkou zaběhat nebo začněte dělat nějaký jiný sport. Je vidět, že tento blog píše nějaké děcko, které se asi hodně nudí, že sem musí psát takovéto nesmysly.
A pamatujte: Když budete vynechávat jídlo, vaše tělo si začne dělat tukové zásoby a akorát se vám začne ten tuk usazovat v problémových partiích, kde se velmi špatně spaluje.

:)

(kolonka, 7. 5. 2012 20:20)

hele? to v neděli jako nemám nic jíst...a také moc nevěřím tvým radám,podle mě ne kluky nesmíš být tak hrrr...potom vypadáš jak chudinka,jinak krasnej blog!

Re: :)

(, 11. 3. 2013 16:04)

Thanks ale zalezi na typu kluka a potom taky ad si to dela kazdej jak chce :):):)

=-))

(Siva, 27. 12. 2012 20:59)

Velká chvála,máš krásnej blog!!Akorát trochu vytknutí proti tomu hubnutí!!
1.V Neděli není co na jídlo....To mám hladovět??!!
2.A nejsou tam večeře!!To je nemám jíst??!!